Zbog kvara na fiksnim linijama, trenutno je nemoguće uspostaviti kontakt na fiksne brojeve telefona.
Možete nas kontaktirati na sledeće brojeve mobilnih telefona:
063 10 93 109
065 78 45 537

O nama

 

Stilles kompanija osnovana je 1975, godine i od tada nastojimo da ime naše kompanije bude sinonim za kvalitet, preciznost i stil.
Kao vodeći proizvođač kuhinjskih radnih ploča i frontova u regionu, poštujući poslovnu etiku i koristeći vrhunsku tehnologiju nastojimo da osiguramo svojim korisnicima kvalitetan i funkcionalan nameštaj.
Svih ovih godina inspiraciju nalazimo u potrebama naših klijenata da životni prostor prilagode sopstvenim potrebama dajući im mogućnost da sami kreiraju i dizajniraju nameštaj po meri.

Doslednost, stručnost i kvalitet su prepoznale mnoga vodeća preduzeća u Evropi, sa kojima direktno sarađujemo.
Izdvojićemo nekog od njih, čiji smo direktni uvoznici- grupacija Kastamonu.

Dugogodišnja reputacija naših proizvoda i usluga nam je omogućila da u 2015. budemo prisutni na švajcarskom tržištu i da u potpunosti odgovorimo na sve uslove poslovanja u visoko zahtevnom i kompetitivnom tržištu.

ISTORIJA:
1975. godine u Kaću, nadomak Novog Sada otvorena je mala porodična radionica za popravku starog nameštaja.
Dragoljub Šešić, mašinski inženjer po struci uvideo je nedostatak materijala za nameštaj na domaćem tržištu kao kvalitetne obrade, i ubrzo pokreće sopstveni proces proizvodnje kuhinjskih radnih ploča i frontova prilagodivši ih potrebama kupaca.
U narednim godinama, Stilles je nastavio da proširuje svoje kapacitete, pa tako danas upošljava preko 70 zaposlenih u dva maloprodajna objekta, veleprodaji i proizvodnim pogonima…